Çobanın İbadeti

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Çobanın İbadeti, 13 Ağustos 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Çobanın İbadeti programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük yaşta babasını kaybeden Adem, hasta annesine bakmaktadır. Genç adam, çevresinde dürüstlüğü ve saflığıyla tanınmaktadır. Herhangi bir eğitim almayan Adem'in ibadeti de herkesten farklıdır. Günün birinde Sadık Ağa'nın kızı Fatma, bir eşkıya tarafından kaçırılır. Fatma'yı kurtaran genç adam, Ağa tarafından ödüllendirilir. Bundan sonra Ağa'nın konağına yerleşerek çobanlık yapmaya başlar. Sadık Ağa'nın küçük kızı Leyla, Adem'e aşık olacaktır.

Çobanın İbadeti, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Çobanın İbadeti programının yayını, 09:20'de yayınlanan Seren Aslan'la Her Gün isimli program başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Çobanın İbadeti filmi yayını başlayacaktır.