Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını, 13 Ağustos 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını programını saat 00:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ne ağa oğlu olmak zordur, ne de oba kızı. Asıl zorluk, gönüller birbirine düştüğünde başlar. Bir yanda iki sevdalı gönül; Senem ile Osman, öbür yanda ise aşk dinlemeyen töreler var. Senem ile Osman’ın gönülleri ferman dinlemez. Ancak sevdanın yolları zordur, dikenlidir. İki aşık genci törelerin elinden kurtaracak tek umut ise karlı dağların ardındadır. Karlı dağlar iki aşığa geçit verecek mi? İki sevdalı yürek mutlu bir gün görecek mi? Bitmeyen bir sevdanın türkü yaktıran öyküsü.

Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını, Kanal 7'de 13 Ağustos 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

13 Ağustos 2021 Cuma günü saat 00:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Aşan Bilir Karlı Dağın Ardını filmi yayını başlayacaktır.