Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 13:00'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Annesinin katili olmayı bile oyunu için bir avantaja çevirmeye kararlı olan Ümit, konakta yaşamakta ısrar edince, Demir iyice köşeye sıkışacaktır. Ancak Hünkar’ın sadece mirasını değil, adeta Yaman genlerini de devralmış görünen Züleyha, Ümit’i şaşkına çevirecek bir karar alır. Ümit ne yaparsa, ne söylerse söylesin Züleyha’ya karşı zafer kazanamayacaktır. Fekeli, cezasını çekmek için içerideyken, hayatını kaybeden adamın cenazesine katılan Fikret, orada Demir’i çok yakından ilgilendiren bilgiler edinerek dönecektir. Fikret, bunu Demir ile paylaşınca, olaylar adeta çorap söküğü gibi birbirini izlemeye başlayacaktır. Fikret ve Demir’in yakaladıkları ipucunun peşinden aldıkları yol onları kardeş hale getirirken, Yamanlar'a karşı savaşan gizli düşmanı da evin içine girecek kadar harekete geçirecektir.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de yayınlanan ve 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Maraşlı isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 16:00'da yayınlanan Baş Belası isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.