Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Maraşlı ve Hurdacı yüz yüze gelir. Maraşlı, silahını Hurdacı’ya doğrultur ve konuşmasını ister. Savcı Tolga, ekibi ile Hurdacı’nın mekanına baskın yapar. Hurdacı’nın babası olduğunu öğrenen Maraşlı’nın aklı soru işaretleriyle doludur. Maraşlı, babasının onu neden öldürmek istediğini öğrenebilecek midir? Hurdacı neden Maraşlı’nın peşindedir? Mahur, Zeliş’le okulda buluşur. Mahur, Zeliş’in hala Maraşlı’nın Hilal ile evlenmesinden yana olduğunu anlar. Mahur’un, Maraşlı’nın evlilik teklifine cevap vermeden önce görüşmesi gereken bir kişi daha vardır. Mahur, Maraşlı’ya “evet” diyecek midir?

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Maraşlı programının yayını, 13:00'te yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.