Baş Belası

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baş Belası, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Baş Belası programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Evli, mutlu ve çocuklu bir ev hanımı olan İpek, yakın arkadaşı Nazlı’nın aldatıldığını öğrenir. Polisiye öykülere çok meraklı olan psikoloji mezunu İpek, arkadaşıyla birlikte bu olayı çözmek üzere ipuçlarının peşine düşer ve kendisini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur. Davayı soruşturan cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’ya şüpheli olarak ifade vermek zorunda kalan İpek’in hayatı ortaya çıkan delillerle tamamen değişir. İpek’in yıllardır içinde olduğu muhteşem hayatı bir yanılsamadan ibarettir. Hayatı alt üst olan İpek’in kendini toplaması için çözmesi gereken bir bilmece vardır. Bu bilmeceyi çözmenin yolunu arayan İpek, emniyete psikolog alınacağını öğrenir. Mülakata girip işe alınır ancak kendini pek de hoşlanmadığı Şahin'le birlikte çalışırken bulur. Şahin ise İpek’e güvenmemekte ve onun gibi bir kadının cinayet büronun dünyasına asla ayak uyduramayacağını düşünmektedir.

Baş Belası, atv'de yayınlanan ve 26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Bir Zamanlar Çukurova isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Baş Belası programının yayını, 18:40'ta yayınlanan ATV Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

26 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Baş Belası dizisi yayını başlayacaktır.