Bir Küçük Gün Işığı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Bir Küçük Gün Işığı programını saat 21:00'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Elif, Fırat’ın baba olacağını sandığı zaman ne kadar mutlu olduğunu görür. Bu haksızlığı ona yapmak istemez ve Fırat’tan uzaklaşmaya başlar. Fırat ise Elif’ten vazgeçmemeye kararlıdır. Ona olan aşkını anlatmak için sürprizler yapar. Evlenme teklif edemediği ve hala ilk günkü kadar aşık olduğu için kapattığı restoranda, Elif’e evlenme teklif edip her şeye yeniden başlamak ister. Elif, Fırat’ın aşkına direnemez. Bu sırada Dila, Sinan’la ilişkisini ilerletir. Sinan’ı yemeğe çağırır. Elif’in evinde, Elif’in kıyafetleriyle Sinan’ı karşılarken Ümran, Dila’nın bir şeyler çevirdiğinden kuşkulanmaya başlar. Sude, Fırat’a verdiği ultrason görüntüsüyle Elif’e aralarındaki engeli tekrar hatırlatır. Elif, Fırat için ondan vazgeçmek zorundadır. Fırat her şeyden habersiz Elif’i beklerken Elif boşanma davası açmak için avukatına gider.

Bir Küçük Gün Işığı, atv'de yayınlanan ve 17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel isimli programdan sonra saat 21:00'de başlayacak.

Bir Küçük Gün Işığı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 21:00'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi yayını başlayacaktır.