Ben Bu Cihana Sığmazam

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ben Bu Cihana Sığmazam programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tatavlalı, Cezayir’in zor durumundan faydalanmak ve sokaklarda kendine alan açmak için Nasip ve Enver’e emir verir. Bunun üzerine sokaklardan Cezayir’e sert bir mesaj gelir. Cezayir, meclisindeki arkadaşlarını kızdırmak pahasına Tito üzerinden Tatavlalı’ya bir plan kurar. Ateş ve Azamet, gizlice Kayıkçı’yı araştırmaya devam eder. Takip ettikleri iz onları Kayıkçı’ya ait bir mekana götürür. Ateş ve Azamet, vardıkları mekanda Cezayir ve meclisi için hayati öneme sahip bir tehditle karşılaşır. Kayıkçı gücünü bir kez daha göstermek için Cezayir’in ailesini hedef alarak varlığını hissettirir.

Ben Bu Cihana Sığmazam, atv'de 17 Nisan 2023 Pazartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Ben Bu Cihana Sığmazam programının yayını, 02:30'da yayınlanan Nihat Hatipoğlu ile Sahur Özel isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi yayını başlayacaktır.