Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel, 17 Nisan 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bin aydan daha hayırlı olan, günahların affedildiği, isteklerin kabul edildiği Kadir Gecesi’nde hangi ibadetler yapılmalı, nasıl dua edilmeli, Kadir Gecesi namazı nasıl kılınmalı soruları Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel programında yanıt buluyor. Rahmet ve bereketin bol olduğu bu gecede Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, canlı yayında sorularınızı yanıtlıyor. Canlı yayın ve zoom bağlantılarıyla merak edilen konular ve soruların hepsi Nihat Hatipoğlu ile Kadir gecesi Özel programında.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır.

Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel, atv'de yayınlanan ve 17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 19:30'da başlayan Nihat Hatipoğlu ile İftar isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel programının yayını, 21:00'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Nihat Hatipoğlu ile Kadir Gecesi Özel yaşam programı yayını başlayacaktır.