Ateş Kuşları

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ateş Kuşları, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ateş Kuşları programını saat 15:55'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Gülayşe ve Barbaros’un baş başa oldukları mutlu anı Çatal böler. Ama Çatal, Gülayşe’yi öldürmez. Barbaros’a Gülayşe’nin geçmişiyle ilgili öyle bir bilgi verir ki Barbaros’un rotası değişir. Peki Çatal, Menderes’e Gülayşe’nin yerini söyleyecek mi? Gülayşe, çevresindeki sır çemberinden habersiz, Barbaros’la kimsesiz çocuklara yardım etmenin hayalini kurar. Onlar için bir iftar sofrası hazırlar. Hep birlikte yemek yerken izledikleri televizyonda şimdi Nizam canlı yayındadır. Kızına seslenir. Gülayşe’nin tüm dikkati televizyondaki gözü yaşlı babadadır. Yoksa babası olduğunu öğrenecek mi?

Ateş Kuşları, atv'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 12:15'te başlayan Kardeşlerim isimli programdan sonra saat 15:55'te başlayacak.

Ateş Kuşları programının yayını, 18:45'te yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 15:55'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Ateş Kuşları dizisi yayını başlayacaktır.