Başım Belada

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Başım Belada, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Başım Belada programını saat 23:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Leyla, Azam’ın her şeyi öğrenmemesi için elinden ne geliyorsa yapar. Azam görüntülerden Leyla’yı yakalayamaz. Azam’ın kendilerini yakalayacağını düşünen Leyla, Badi’yle ilgili gelen haberi çok iyi değerlendirir ve Azam’ın şüphelerini biraz olsun dağıtmayı başarır. Leyla, Azam’ın kendilerini her an yakalayacağını düşünür ve Azam’ı kendine aşık edip kendi taraflarına çekmenin tek çözüm olduğuna karar verir. Azam’ı kendine aşık etmek için türlü yollar arar. Safa, Azam’a bazı şeyler hatırladığını söyler. Safa’nın hatırladıkları, her şeyin sonunu getirecek midir?

Başım Belada, atv'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Kim Milyoner Olmak İster? isimli programdan sonra saat 23:20'de başlayacak.

Başım Belada programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 23:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Başım Belada dizisi yayını başlayacaktır.