Hidalgo'nun Hazinesi

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Hidalgo'nun Hazinesi, 2 Nisan 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Hidalgo'nun Hazinesi programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eric, arkadaşı Andrea ve kardeşi Omar’ı zorbaların elinden kurtarınca aralarında bir kovalamaca başlar. Kaçarken eski bir eve saklanan üç küçük çocuk, burada bir hazine haritası bulurlar. Bu hazine, Meksika’nın bağımsızlığı için savaşan Hidalgo’nun kayıp hazinesidir ve çok değerlidir. Ailesi maddi sıkıntılar çeken Eric, Andrea ve Omar’ın de yardımıyla hazinenin peşine düşer. Ancak hazinenin peşinde çok tehlikeli bir tarihi eser kaçakçısı da vardır ve ondan kaçmak, zorbalardan kaçmak kadar kolay olmayacaktır.

Hidalgo'nun Hazinesi, atv'de yayınlanan ve 2 Nisan 2023 Pazar günü saat 07:30'da başlayan atv’de Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Hidalgo'nun Hazinesi programının yayını, 11:25'te yayınlanan Dizi TV isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

2 Nisan 2023 Pazar günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Hidalgo'nun Hazinesi filmi yayını başlayacaktır.