Annemin Gelini

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Annemin Gelini, 18 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Annemin Gelini programını saat 23:20'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Eşref Bey ve Sultan Hanım İzmir’de bir çiftlik evinde yaşamaktadır. Sultan Hanım amansız bir hastalığa yakalanmıştır. Ölmeden önceki son isteği ise oğlu Yusuf’un evlendiğini görmektir. Fakat Yusuf’un göstereceği bir kız arkadaşı yoktur. Tam o sırada İzmir’de iş aramak için yola çıkan Aysu ve Nevin isimli iki kız Yusuf’a otostop yapar. Yusuf kızlara annesinin isteğini yerine getirebilmesi için kendisiyle işbirliği yapmayı teklif eder. Anneden yoksun bir şekilde büyüyen Aysu, Yusuf’un teklifini kabul eder ve çiftliğe giderler. Fakat ölmek üzere olan bir kadını mutlu etmek için oynanan oyun bir süre sonra gerçek olacaktır.

Annemin Gelini, Kanal 7'de yayınlanan ve 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 21:15'te başlayan Sensiz Olmaz isimli programdan sonra saat 23:20'de başlayacak.

Annemin Gelini programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 23:20'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Annemin Gelini filmi yayını başlayacaktır.