Kız Taşı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Kız Taşı, 18 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Kız Taşı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Veli güçlü, mangal yürekli, yakışıklı bir gençtir. Annesinin ölümünden sonra girdiği asker ocağından geçen üç yılın ardından baba evine döner. Yörenin en tanınmış ve varlıklı dokuma ustası olan babası o askerdeyken bir kadınla evlenmiştir. Veli analığına ve yetişkin kızına rahatsızlık vermemek için iş aramaya başlar. Yörenin en tanınmış ağalarından Ali İhsan Bey yanına bir fedai aramaktadır. Onun yanında işe girer. Daha evvel avlanırken gördüğü ve hoşlandığı güzel Süreyya’nın ağanın biricik kızı olduğunu da öğrenmiştir. İki gencin aşkı her geçen gün büyürken, Süreyya’da gözü olan ağanın yardımcısı Harun onları ayırmak için planlar yapmaya başlamıştır bile.

Kız Taşı, Kanal 7'de yayınlanan ve 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Kız Taşı programının yayını, 09:30'da yayınlanan Cuma Sohbetleri isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Kız Taşı filmi yayını başlayacaktır.