Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar, 18 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar programını saat 13:10'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köyünden İstanbul'a giderek okuyup inşaat mühendisi olan Hüseyin’in memleketine döndüğünde en büyük amacı Fırat Nehri üzerine bir köprü yapmaktır. Çünkü çocukken, babası köprü olmadığı için sudan karşıya salla geçerken düşmüş ve boğulmuştur. Köye döndüğünde ailesi Hüseyin’i beşik kertmesi ile evlendirmek ister. Ancak Hüseyin okulundan birisine aşıktır ve büyüklerinin bu fikrine karşı çıkar. Annesi Eze kadına göre ise önceden verilmiş bir söz vardır ve bu sözden asla dönülmemelidir…

Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar, Kanal 7'de yayınlanan ve 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 12:00'de başlayan Pınar Başından Bulanır isimli programdan sonra saat 13:10'da başlayacak.

Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar programının yayını, 14:20'de yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 13:10'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar filmi yayını başlayacaktır.