Zengin ve Yoksul

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Zengin ve Yoksul, 19 Kasım 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Zengin ve Yoksul programını saat 00:15'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hasip; gençliğinden bu yana bir sürü işe girip çıkmış, hiç birinde dikiş tutturamamış mahallenin 'Tıkandı Baba' diye takıldığı, nasip çeşmesi bir türlü akmayan, yüzü bir türlü gülmeyen biridir. Nasip’in hayata başladığı bütün arkadaşları zengin olmuşlar, mala mülke kavuşmuşlardır. Gelgelelim Hasip bunca uğraşısına, çabalamasına rağmen evine yavan bir ekmeği bile zor götürmektedir. Hasip’in bu nasipsiz hali zengin olmuş çocukluk arkadaşlarından Mahmut’un dikkatini çeker. Zekatını Hasip’e verecek, böylece onu bu yakınmalardan, yoksulluktan kurtulacaktır. Mahmut kendini belli etmeden Hasip’e parayı ulaştırmak için değişik yollara başvurur. Yüklü miktardaki zekat parası doğuştan kısmetsiz olan Hasip’e ulaşırsa, Hasip’in hayatı değişecektir.

Zengin ve Yoksul, Kanal 7'de 19 Kasım 2021 Cuma günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Zengin ve Yoksul programının yayını, 03:00'te yayınlanan Tekrar Programlar isimli program başlayana kadar devam edecek.

19 Kasım 2021 Cuma günü saat 00:15'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Zengin ve Yoksul filmi yayını başlayacaktır.