Can Yoldaşım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Can Yoldaşım, 19 Kasım 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Can Yoldaşım programını saat 15:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sandiya ve Emily yarışmada son etaba kalmaya hak kazanır. Santos, Sandiya’nın yarışmada birinci olmasından çok korkar. Sandiya ile yalnız kalmayı başaran Santos, ona bir şart sunar. Yarışmayı kazanırsa Sandiya’dan Suraj ile ayrı eve çıkmasını istediğini söyleyen Santos ona bir anahtar verir. Kayınvalidesinin kendisine sunduğu ağır şart karşısında şok olan Sandiya yarışmada yanlış cevaplar verir. Arun, gelininin bileceği sorularda kasıtlı olarak yanlış cevap verdiğini anlar ve onunla konuşmaya karar verir. Sandiya Santos’un söylediklerini babasına anlatacak mı?

Can Yoldaşım, Kanal 7'de yayınlanan ve 19 Kasım 2021 Cuma günü saat 14:30'da başlayan Mutfağım Şahane isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Can Yoldaşım programının yayını, 18:00'de yayınlanan Kanal 7 Haber Saati isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

19 Kasım 2021 Cuma günü saat 15:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Can Yoldaşım dizisi yayını başlayacaktır.