Yüksek Yüksek Tepelere

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yüksek Yüksek Tepelere, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yüksek Yüksek Tepelere programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ali askerlik arkadaşı Rıza'nın düğünü için gittiği uzak köyde güzel Zeynep'e ilk bakışta vurulur. Yüreğine sevda ateşi düşen genç adam oracıkta Zeynep'le evlenmeyi kafasına koyar. Kızlarını gurbet ellere göndermekten çekinen aile, Ali'nin köye okul yaptırma sözü vermesi üzerine gönülsüz de olsa teklifi kabul eder. Kardeşleri ve köyün diğer çocukları için fedakarlık yapan Zeynep ağlaya ağlaya gelin gider. Evlenirken kendisine gurbetlik çektirmeme sözü veren kocası Ali ailesine karşı karısını korumayınca, Zeynep'in yüreği yaban ellerde kuş gibi çırpınmaya başlar. Anne, baba ve kardeş hasretiyle yüreği yanan Zeynep ince hastalığa tutulmuştur.

Yüksek Yüksek Tepelere, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Yüksek Yüksek Tepelere programının yayını, 09:20'de yayınlanan Seren Aslan'la Her Gün isimli program başlayana kadar devam edecek.

25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Yüksek Yüksek Tepelere filmi yayını başlayacaktır.