Helal Süt

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Helal Süt, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Helal Süt programını saat 12:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Küçük Şaban’ın en büyük hayali yedi yaşına bastığında Kastamonu’daki Şeyh Şaban-ı Veli Camii'nde namaz kılmaktır. Şaban’ın annesi Emine de kocası ölüm döşeğinde iken oğlunun ilk namazını Pir Hazretleri'nin Camii'nde kıldıracağına söz vermiştir. Bu sırada komşuları aileye emanet bir inek verirler ve sütünü satarak geçimlerini sağlaması konusunda destek olurlar. Oğlunu Kastamonu’ya götürmek için gereken parayı biriktirmekte zorlanan Emine bir komşusunun süte su katarak satarsa daha çok para kazanacağı fikrine kapılır. Böylece kısa sürede gereken miktarı elde eder ve yola koyulur. Fakat yolda mola verdikleri bir sırada hırsız bir maymun paraların yer aldığı keseyi kapar ve sahibinin tüm uğraşılarına rağmen tüm parayı nehre bırakır.

Helal Süt, Kanal 7'de yayınlanan ve 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 10:50'de başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:30'da başlayacak.

Helal Süt programının yayını, 14:30'da yayınlanan Mutfağım Şahane isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 12:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Helal Süt filmi yayını başlayacaktır.