Yüce Dağ Başında

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Yüce Dağ Başında, 6 Temmuz 2021 Salı günü ekrana geliyor. Yüce Dağ Başında programını saat 08:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ceylan ile Osman birbirlerine aşık olmalarına rağmen Osman, babası Bekir Bey tarafından toprak ağası Davut'un kızı Fatma ile zoraki evlendirilir. Osman’ın evlenmesiyle birlikte iki sevgilinin de yolları ayrılır. Osman'ın Fatma ile evlenmesini içine sindiremeyen Ceylan ise, köyün delikanlılarından İbrahim’in evlilik teklifini kabul eder. Acı haberi alan Osman, Ceylan'ın kararından çok etkilenir ve istemeden de olsa Ceylan’a karşı olan duygularını Fatma’ya yansıtır ve Fatma evi terk eder. Zorda olsa kararını veren Osman’ın önünde iki seçim vardır. Ya sevdiği kadını, Ceylan'ı kolundan tutup babasının evine gelin getirmek, ya da kalbini kırdığı Fatma’nın gönlünü almak.

Yüce Dağ Başında, Kanal 7'de yayınlanan ve 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Yüce Dağ Başında programının yayını, 10:00'da yayınlanan Yemin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Temmuz 2021 Salı günü saat 08:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Yüce Dağ Başında filmi yayını başlayacaktır.