Baş Tacım

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Baş Tacım, 6 Temmuz 2021 Salı günü ekrana geliyor. Baş Tacım programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Archana'nın yengesi Manjusha, Manav’ın iyi bir makine mühendisi olduğunu söyleyerek onların evlenmelerini sağlar. Fakat Archana evlendikten sonra Manav’ın aslında bir tamirci olduğunu öğrenir. Bu gerçek Archana’nın yüzüne tokat gibi çarpar. Kendisine yalan söylendiğini düşünen Archana evliliğinden yine de vazgeçmez. Öte yandan Manav’ın kardeşi Sachin bir trafik kazasında hayatını kaybeder. Onun hamile eşi Shravani ise bir başına kalır. Manav’ın ailesi, onun Archana’dan ayrılıp Shravani ile evlenmesi gerektiğini söyler. İstemeyerek de olsa Manav’dan ayrılan Archana şehri terk eder. Yıllar sonra geri dönen Archana, Manav ile yeniden kavuşacak mı?

Baş Tacım, Kanal 7'de yayınlanan ve 6 Temmuz 2021 Salı günü saat 11:30'da başlayan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Baş Tacım programının yayını, 13:20'de yayınlanan Emanet isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Temmuz 2021 Salı günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Baş Tacım dizisi yayını başlayacaktır.