Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 00:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ceylin, Ilgaz ve emniyette beraberindekiler Tuğçe'nin tehlike altında olduğunu düşünüp hastaneye koşturmuşlardır. Tuğçe'nin en yakınına kadar sızabilen, hiç bilmedikleri suçlu ile burun buruna gelmeleri an meselesidir. Diğer taraftan Eren, Efe ile iş birliğinden de aldığı güçle, gözünü karartıp sonuna kadar gitmeye kararlıdır. Bu serüveninde beklenmedik, yepyeni müttefikler onunla birlikte olaya dahil olacaktır. Depresyondan hızlıca çıkan Yekta, İclal ile arasındaki buzları eritmeye çalışırken, Laçin tarafından bir karşı atakla planlarında değişikliğe gider. Osman, Zümrüt ile hayalindeki yola doğru usulca meylederken, Aylin de kendi imkanları ile Zümrüt'ün peşindedir. Tuğçe'nin başına gelenleri aydınlatmak ve sorumluları yakalamak için epey yol kat eden Ceylin ve Ilgaz'ı, olayla bağlantılı cinayetler tek bir kişiye, yani Eren'e yönlendirmiştir.

Yargı, Kanal D'de 20 Nisan 2024 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:15'te başlayacak.

Yargı programının yayını, 00:15'te yayınlanan Dizi isimli program başlayana kadar devam edecek.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 00:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.