Evrim Akın İle Ev Gezmesi

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Evrim Akın İle Ev Gezmesi, 20 Nisan 2024 Cumartesi günü ekrana geliyor. Evrim Akın İle Ev Gezmesi programını saat 12:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Renkli kişiliği ve hoş sohbeti ile izleyicilerin her daim beğenisini kazanan Evrim Akın, birbirinden ünlü isimlerin evlerini gezerek çok özel yaşantılarına tanık oluyor. Yaşam alanlarını çok merak ettiğimiz magazin dünyasının en sevilen isimlerinin evdeki yaşantılarına, mutfaklarına, salonlarına, giyinme odalarına konuk olmaya hazır mısınız?

Evrim Akın İle Ev Gezmesi, Kanal D'de yayınlanan ve 20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 09:45'te başlayan Magazin D Cumartesi isimli programdan sonra saat 12:45'te başlayacak.

Evrim Akın İle Ev Gezmesi programının yayını, 13:00'te yayınlanan Arda'nın Ramazan Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

20 Nisan 2024 Cumartesi günü saat 12:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Evrim Akın İle Ev Gezmesi eğlence programı yayını başlayacaktır.