Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 23:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ceylin kuyu katilinin hedefi olmuştur. Kendini kaçırılan diğer insanlarla aynı yerde bulur. Ilgaz’ın ise henüz bundan haberi yoktur. Katilin bir açığını yakalamak için deli gibi çırpınan Ilgaz, Ceylin’i kaybetme korkusu yüzünden büyük bir yıkıma uğrar. Başsavcı Pars kardeşinin katilini bir an önce bulmak için çıktığı yolda kendisini karanlık bir yolda bulur. Ceylin’in bulunması için herkes canla başla çalışırken, Ilgaz bu çabanın binlerce katını göstermeye hazırdır. O da Pars gibi can evinden vurulmuştur, vakada çok hızlı yol almak zorundadır. Bu yolda en sevdiklerini bile karşısına almaktan çekinmeyecektir.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da başlayan Katakulli: Gözükaralar isimli programdan sonra saat 23:45'te başlayacak.

Yargı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 23:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.