Arka Sokaklar

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Arka Sokaklar, 17 Ekim 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Arka Sokaklar programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Piyasaya çok tehlikeli yeni bir uyuşturucu sürülür ekibimiz bu uyuşturucunun kaynağını araştırır ve piyasadan kaldırmaya çalışır. Uyuşturucu baronu Kadem’in getirttiği mallar ardı ardına baskına uğrar. Kadem, aldığı haber karşısında ekibimizden birinden intikam alır. Suriyeli Amina, babasının ölümünün ardından kızıyla beraber yalnız kalmıştır. Bir yandan işsizlik bir yandan mahallesinden komşu olan Şahin’in planları Amina’nın başına dert açar.

Arka Sokaklar, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Arka Sokaklar programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisi yayını başlayacaktır.