Yargı

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yargı, 17 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Yargı programını saat 20:00'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ceylin Ilgaz’ı hiç tahmin edemeyeceği bir halde yakalamıştır. Çınar ve Metin’e ait bu büyük sırrın kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını Ceylin’e anlatmak, Ilgaz için şimdiye kadar baktığı tüm davalardan daha zorlayıcı olacaktır. Zafer’in ölümüne giden yolda şüphe perdeleri aralanmaya başlamıştır. Bir yandan Ceylin’in yanlış anlamaması için süreci şeffaflıkla yönetmeye çalışan Pars ve Eren cephesi, diğer yandan ise olayı manipüle eden Yekta cephesi için beklenmedik sürprizler ortaya çıkacaktır. Bugüne dek birbirlerinden aldıkları destek ve güven sayesinde ortak bir geleceğe dair hayaller kurmaya başlayan Ilgaz ve Ceylin, ilişkilerinde şimdiye kadarki en büyük kırılmanın eşiğindedir.

Yargı, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Kanal D Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Yargı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Nisan 2022 Pazar günü saat 20:00'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Yargı dizisi yayını başlayacaktır.