Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 17 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 15:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Mine ve Nihat’ı hastane odasında birlikte gören Somer’in kafası karışır. Bebeğin kendinden olup olmadığını sorgulamaya başlar. Mine her ne kadar onu ikna etmeye çalışsa da bu ilişki Somer için tamamen bitmiştir. Öte yandan Nihat’ın bizzat Rüçhan Hanım tarafından Ayvalık’a getirildiğini ve zeytinlik karşılığında Somer’le aşklarının pazarlık konusu edildiğini öğrenen Mine, Somer’e tüm gerçeği açıkladığı bir mektup yazar. Ancak mektup, Türkan’ın eline geçer.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de yayınlanan ve 17 Nisan 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Arka Sokaklar isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

17 Nisan 2022 Pazar günü saat 15:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.