Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 16:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hakim’in intiharı sırasında olay yerinde olan Altay’ın bunu 5 numara ve diğerlerine açıklaması gerekecektir. Durumu açıklamak için Halit’in evine giden Altay geçmişte hayatını değiştiren adamlardan biriyle karşılaşır. Paralarını kaybeden Nizam yeniden para bulmak zorundadır ve yapılanmadan bağımsız olarak Kuzey Irak’a gider. Nizam’ın Kuzey Irak’a gittiğini öğrenen Viking ise yetim kurtlarını toplayarak Nizam’ın peşinde olacaktır. Kendisine Ahmet’i öldürme görevi verilen Doğan ise oldukça gergindir. Bu suikasti gerçekleştirmek için kendisine sebepler aramaktadır. Sare ise bir infaz emri aldığından emin olduğu Doğan’ın kimin peşinde olduğunu öğrenmek için elinden geleni yapar.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 13:00'te başlayan Hakim isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, 19:00'da yayınlanan ATV Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 16:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.