Kuruluş Osman

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Kuruluş Osman, 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Kuruluş Osman programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Osman Bey ve Alpları İnegöl’ün kapısını kırmıştır artık. İnegöl Tekfuru Nikola’nın ise pes etmeye hiç niyeti yoktur. Nikola, Osman Bey’i büyük bir tuzağa çekme niyetindedir. Nikola’nın hain planı ne olacaktır? İnegöl fethine yetişmeye çalışan Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’nın başının belada olduğu haberini alırlar. Malhun ve Bala Hatun, Orhan ile Holofira’yı kurtarmak için nasıl bir hamle yapacaktır? Osman Bey, İnegöl Kalesi içinde ilerlerken, Alplar ve Gündüz Bey kaleyi ele geçirmek üzeredir. Gündüz Bey, olmadık bir anda, ağır bir şekilde yara alır. Gündüz Bey, İnegöl surlarında Kayı Sancağının dalgalandığını görebilecek midir?

Kuruluş Osman, atv'de 21 Mayıs 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Kuruluş Osman programının yayını, 03:50'de yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Kuruluş Osman dizisi yayını başlayacaktır.