Yalnız Kurt

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Yalnız Kurt, 23 Şubat 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Yalnız Kurt programını saat 23:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Altay, yayından fırlayan ok gibi hedefine gitmektedir. Kardeşinin intikamını almak için yanıp tutuşan Sare, Altay’ın da Doğan’ın peşini bırakmayacağını görür. İkili arasında ilk duygular filizlenir. Bir aşk mı doğuyor? Herkes Hilmi Kopanlı’nın peşinde, onu aramaktadır. Hilmi ise Davut’un odunluğundadır. Davut adamı sorgular. Yıldırım Projesi’yle ilgili yeni gerçekler ortaya çıkar. Mira, Nizam ve Doğan arasında, Hilmi Kopanlı bulunmadıkça ipler daha da gerilmekte ve yeni anlaşmalar masaya yatırılmaktadır. Altay öngörüleri sayesinde yaptığı planlarla Doğan’ın güvenini daha da kazanır ve örgütün içinde adımlar atar. Sare ile Altay, artık her şeyin merkezindedir. Altay ve Davut, Hilmi Kopanlı’dan aldıkları bilgiler dahilinde Yıldırım Projesi’ni ele geçirmek için plan yaparlar.

Yalnız Kurt, atv'de yayınlanan ve 23 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Destan isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Yalnız Kurt programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 23:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Yalnız Kurt dizisi yayını başlayacaktır.