Bir Zamanlar Çukurova

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 23 Şubat 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Bir Zamanlar Çukurova programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vahap, Mehmet Kara’nın aslında Hakan Gümüşoğlu olduğunu ilan ettikten sonra korkuya kapılıp bağ evine sığınır. Bağ evine gelen Abdülkadir, Vahap’tan hesap sorar. Vahap’ın sözlerine inanan tek kişi Fikret olur. Fikret, Çetin’le beraber Vahap’ı bulup konuşturmaya çalışır ancak Vahap yaptıklarını deliliğe vurur. Hakan ise Vahap’a canını bağışlamak için son bir şans verir. Sırrı açığa çıkma noktasına gelen Hakan, mektupla ilgili Züleyha’ya bir açıklama borçludur. Hakan, okuması için Züleyha’ya mektubu verirken, zarftan çıkan fotoğraf Züleyha’yı çok şaşırtır.

Bir Zamanlar Çukurova, atv'de 23 Şubat 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Bir Zamanlar Çukurova programının yayını, 03:05'te yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

23 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayını başlayacaktır.