Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 29 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 02:15'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Nesrin’in pek çok şeyi unutmasına sebep olan yaşadığı travma yerini yavaş yavaş hatırlamaya bırakır. Derya, evini hatta ülkesini bırakıp Hakan’la Kanada’ya gitme hayalleri kurarken Sadık, kızının yurtdışında yaşama niyetini öğrenir. Derya ve Dönüş’ün arasında yaşanan sıkıntılar ise gitgide tırmanır. Türkan cephesinde ise büyük gelişmeler yaşanır. Mine, mağduriyetini ve bebeğinin varlığını Somer’le birlikte vakit geçirmek için kullanmaya başlar. Bu durum Somer Türkan cephesinde şüpheyle karşılanır. Nihat, Mine’yi ve bebeği geri almak için Türkan üzerinden plan yapar.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de 29 Eylül 2022 Perşembe günü yayınlanan ilk program olarak saat 02:15'te başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 04:30'da yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Eylül 2022 Perşembe günü saat 02:15'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.