O Kız

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi O Kız, 29 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. O Kız programını saat 11:00'de Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sitare görüntüleri sosyal medyaya sızdırınca, Zeynep’in hayatının ortasına kocaman bir bomba düşer. Genç kızın hayatı artık dönüşü olmayacak şekilde değişmeye başlamıştır. Yaşananlar kendisinden saklanmaya çalışılsa da Kadir, çocuksu masumluğu ile etrafında dönen meselelere dahil olmaktan kendini alıkoyamaz. Sitare’nin kontrolünde yayılan görüntüler Ozan’ın içine düştüğü durumdan yakasını kurtarmasını sağlayacakken işler bir anda sarpa sarar. Zeynep birkaç gün önce aklının ucundan bile geçiremeyeceği kadar inanılmaz şeyler yaşamaktadır.

O Kız, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Eylül 2022 Perşembe günü saat 09:00'da başlayan Neler Oluyor Hayatta isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

O Kız programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gelinim Mutfakta isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Eylül 2022 Perşembe günü saat 11:00'de Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

O Kız dizisi yayını başlayacaktır.