Üç Kız Kardeş

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Üç Kız Kardeş, 29 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Üç Kız Kardeş programını saat 15:45'te Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkan, Somer’le ayrılık aşamasında olduğunu babasına belli etmemek için Nezahat halasında kalmaya başlar. Zira Sadık, ikisinin arasında bir gerilim olduğunu fark etmiştir. Nesrin bir yandan Türkan’ın durumunu Sadık’a belli etmemeye çalışırken bir yandan da bunu daha fazla saklayamayacakları endişesi yaşar. Okulda Derya’nın disiplin suçu alacak kadar ileri gitmesi ise Nesrin’i çok zor duruma sokar. Mine, boşanmak istemeyen tarafın Somer olduğunu öğrenince deliye döner.

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 14:00'te başlayan Macera Avcıları Güney Amerika'da isimli programdan sonra saat 15:45'te başlayacak.

Üç Kız Kardeş programının yayını, 19:00'da yayınlanan Kanal D Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 15:45'te Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Üç Kız Kardeş dizisi yayını başlayacaktır.