Konuştukça

Kanal D'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Konuştukça, 29 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Konuştukça programını saat 08:30'da Kanal D'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal D kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Konuştukça bu hafta da çok renkli ve farklı konulara değindi. Güzellik Danışmanı Deniz Kalender, kişisel bakımın önemini anlattı. Bebek, Çocuk ve Genç Psikoterapisti Uzm. Dr. Ömer Uçur, çocukluk çağı travması, bebeklerde yeme problemi, dikkat dağınıklığı, hiperaktivite bozukluğu ve sınav kaygısı gibi önemli konulara değindi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Emine Öztürk, kadınlarda idrar kaçırma, rahim ağzı kanseri, miyomlar hakkında önemli bilgiler verdi.

Konuştukça, Kanal D'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Sihirli Annem isimli programdan sonra saat 08:30'da başlayacak.

Konuştukça programının yayını, 09:45'te yayınlanan Magazin D Pazar isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 08:30'da Kanal D'de hangi program yayınlanacak?

Konuştukça yaşam programı yayını başlayacaktır.