Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'nın bu bölümünde öne çıkan konular: Uzman Diyetisyen Fatma Turan, Ramazan’da sağlıklı iftar ve sahur sofraları için dikkat edilmesi gerekenleri anlatıyor. Deprem bölgesindeki kadın girişimcilerin hazırladıkları doğal ürünler, ramazan kolilerinde satışa sunuldu. Cildinizde harika bir ışıltıyla güne başlamanızı sağlayacak, siz uyurken çalışan gece maskeleri cildinizde mucizeler yaratıyor! Yılın ilk kraliyet düğününe, Ürdün Kraliçesi Rania ve büyük kızı Prenses İman'ın sade şıklığı damgasını vurdu. Prenses İman'ın kına töreninde beline bağlanan taşlı kemerin duygulandıran hikayesi. Göz makyajınızı yaparken aynı anda cilt bakımınızı da yapın, zamandan tasarruf edin! Miami’de ünlülerin podyuma çıktığı defileden, İlkbahar/Yaz esintileri.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 10:40'ta başlayan Ayrıcalıklı Rotalar isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.