Ömer

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Ömer, 26 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Ömer programını saat 14:00'te Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ömer Ademoğlu, babası Reşat'ın imam olarak görev yaptığı camide müezzindir. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile yaşamaktadır. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne yarısı bildiği ablası Nisa, babasının ve abisi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak, aileden kopmuştur. Yürekten bağlı olduğu ailesinde yaşanan bu kırgınlıklardan, çelişkilerden, kayıplardan incinen ruhunu onarmanın yolunu çizmeye başlayarak bulur Ömer. Çocukluğundan beri resim yapmaya olan aşkı, tutkusu, ailesinin engeline rağmen devam eder, çizmeyi sürdürür. Ama tek aşkı resim olmayacaktır, günün birinde karşısına çıkan, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze ile birbirlerine aşık olacaklar ve bu aşkı sürdürmekte engelleri çok büyük olacaktır.

Ömer, Star TV'de yayınlanan ve 26 Mart 2023 Pazar günü saat 12:00'de başlayan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli programdan sonra saat 14:00'te başlayacak.

Ömer programının yayını, 16:00'da yayınlanan Yüz Yıllık Mucize isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

26 Mart 2023 Pazar günü saat 14:00'te Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Ömer dizisi yayını başlayacaktır.