Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 12 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Paris ve Milano Moda Haftası'nda dünyaca ünlü markaların 2023-2024 Sonbahar/Kış modası için tasarladıkları koleksiyonlarından renkli görüntüler ekrana geliyor. 3 Şubat’ta sonsuzluğa uğurlanan dünyaca ünlü İspanyol tasarımcı Paco Rabanne anısına Paris Moda Haftası’nda düzenlenen defileden çok özel anılar. Kozmetik ürünlerinden maksimum fayda sağlamak için nasıl uygulamalısınız? Birbirinden ilginç tasarımlara ev sahipliği yapan Paris Moda Haftası’nda, moda şovlarıyla bilinen lüks fransız marka, bu kez podyuma robot köpek çıkardı. Kısa bir süre önce yaşama veda eden Punk’ın Kraliçesi olarak bilinen Vivienne Westwood’un anısına düzenlenen defilede podyuma çıkan torununun ve hayat arkadaşının duygusal anları.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 12 Mart 2023 Pazar günü saat 10:45'te başlayan İdil Yazar İle Keyifli Tarifler isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe Deprem Bölgesinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Mart 2023 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.