Meltem Demir ile Hanımeli

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Meltem Demir ile Hanımeli, 12 Mart 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Meltem Demir ile Hanımeli programını saat 10:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Meltem Demir ile Hanımeli'nin bugünkü konuğu Elmas Ceylan oluyor. Genç yaşta eşini kaybeden ve dört çocuğuyla tek başına kalan Ceylan, 10 sene farklı iş yerlerinde çalıştıktan sonra açtığı kendi işletmesinde yöresel yemekler yaparak nasıl ayakta kaldığını anlatıyor. Ceylan, Meltem Demir ile Hanımeli izleyicileri için Konya Mantısı ve Çi Börek tariflerini paylaşıyor. Hanımların dokunuşlarıyla güzelleşen ve değişen işletmelerin hikayelerinin anlatıldığı Meltem Demir ile Hanımeli programı, hafta sonu gündüz kuşağında izleyicilerle buluşuyor. Birbirinden lezzetli tarifleriyle konukları ağırlayan program, geleneksel tatlardan dünya mutfağına eşsiz lezzetler, renkli konuklarla keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara renk katıyor.

Meltem Demir ile Hanımeli, Star TV'de yayınlanan ve 12 Mart 2023 Pazar günü saat 07:00'de başlayan Gecenin Ucunda isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Meltem Demir ile Hanımeli programının yayını, 10:45'te yayınlanan İdil Yazar İle Keyifli Tarifler isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Mart 2023 Pazar günü saat 10:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Meltem Demir ile Hanımeli yaşam programı yayını başlayacaktır.