Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 22 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Holywood yıldızlarının kırmızı halı görünümlerini bu kez Tülin yorumluyor. Yüze en doğal kontürlü makyaj nasıl yapılır? Daha sağlıklı saçlar için saç fırçalarının bakımı nasıl yapılmalı? Yeni bölümde tüm dünyanın konuştuğu bir ayrılık hikayesi de yer alıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ve yeşil sahaların yıldız futbolcusu Pique, ihanetle biten aşklarını bir fırsata mı çevirdi? Tülin’in geride bıraktığımız hafta katıldığı davetlere nasıl hazırlandığı, kıyafetlerini seçerken nelere dikkat ettiği de yeni bölümün öne çıkanlarından. Ve trajik bir yaşam öyküsü. Zamansız ölümüyle sevenlerini yasa boğan Rock’n Roll efsanesi Elvis Presley’nin kızı Lisa Marie Presley’nin sarsıcı hikayesi izleyicileri derinden etkileyecek.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 22 Ocak 2023 Pazar günü saat 10:45'te başlayan İdil Yazar İle Keyifli Tarifler isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ocak 2023 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.