Meltem Demir ile Hanımeli

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Meltem Demir ile Hanımeli, 22 Ocak 2023 Pazar günü ekrana geliyor. Meltem Demir ile Hanımeli programını saat 09:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Meltem Demir ile Hanımeli programına bugün ilginç hayat hikayesiyle Neşe Gedik konuk oluyor. Eşinden ayrıldıktan sonra Kanada’ya yerleşen ve hayata burada sıfırdan başlayan Neşe Gedik, Türkiye dönüşü tanıştığı Karadenizli eşinden ilham alarak Karadeniz mutfağını Yalova’ya taşımaya karar vermiş ve kurduğu işletmeyle bölgede sayısız kadına istihdam yaratmış. Neşe Gedik, Meltem Demir ile Hanımeli izleyicileri için Çakallı Menemen ve Darı Unundan yapılan mıhlama tarifleri veriyor.

Meltem Demir ile Hanımeli, Star TV'de yayınlanan ve 22 Ocak 2023 Pazar günü saat 06:30'da başlayan Çöp Adam isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Meltem Demir ile Hanımeli programının yayını, 10:00'da yayınlanan En Güzel Bölüm isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

22 Ocak 2023 Pazar günü saat 09:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Meltem Demir ile Hanımeli yaşam programı yayını başlayacaktır.