Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 12 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Bu yaza kokusuyla iz bırakacak parfümler. Tülin, dünyanın tüm renklerini yansıtan yaz koleksiyonlarını keşfediyor. Tülin’in dünyalar tatlısı kızı Siena, ilk dondurmasını çok özel bir mekanda tattı! Dondurmaları ve cupcake’leriyle ünlü mekandan eğlenceli anlar. Dünyaca ünlü makyaj sanatçısı Hung Vanngo, Amerikalı şarkıcı Selena Gomez’e yaz makyajı yapıyor. Tülin arkadaşının düğününde giyeceği elbiseyi arıyor! Yaza damgasını vuracak mayolar ve bikiniler. Jennifer Lopez sahnede gözyaşları içinde yaptığı konuşmasıyla izleyenleri kendisine bir kez daha hayran bıraktı. Tülin Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı “Bir Gün Tüm Yaşamınızı Değiştirebilir” etkinliğinden çok özel anlar!

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 12 Haziran 2022 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Kaderimin Oyunu isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

12 Haziran 2022 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.