Maraşlı

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Maraşlı, 3 Mayıs 2024 Cuma günü ekrana geliyor. Maraşlı programını saat 03:50'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Maraşlı, Savaş’ın İlhan’ı alıkoyduğunu duyar. Ozan’ı sorguya çeken Maraşlı, Savaş’ın şirkete el koyduğunu öğrenir. İlhan ise Savaş’tan uçakla taşımacılığını yapacağı kirli işleri öğrenir. Maraşlı, başı artık iyice dertte olan İlhan’a yardım edecek mi? Mahur yurt dışına gitmez ve Maraşlı’ya aşkını itiraf eder. Bu itiraf ikili arasındaki dengeleri nasıl etkileyecek? Aziz, Mahur’un uçağa binmediğini öğrenir. Firuzan yine aşk mevzusunu açar ama bu kez Aziz de çok şüphelenir. Yaşananlardan Maraşlı’yı sorumlu tutan Aziz, arasının bozuk olduğu Mahur’u eve dönmesi için ikna edemez.

Maraşlı, atv'de yayınlanan ve 3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 01:20'de başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli programdan sonra saat 03:50'de başlayacak.

Maraşlı programının yayını, 05:50'de yayınlanan Safir isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

3 Mayıs 2024 Cuma günü saat 03:50'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Maraşlı dizisi yayını başlayacaktır.