Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 8 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Türkiye’nin en büyük moda şovu bu kez Diyarbakır’da gerçekleşiyor. Met Gala’nın “Yaldızlı Cazibe”sine kapılan ünlüler. İlkbahar ve yaza uygun kozmetik ürünleriyle cildinizi tazeleme zamanı! Fransız markadan Cruise koleksiyonu! Kum üzerinde gerçekleşen defile izleyenleri büyüledi. Kraliçeye pişti şoku! Midi boy elbiseye uygun ayakkabı seçimi nasıl olmalı? Tülin en iyi gözaltı kapatıcılarını sizler için seçiyor. Ünlü top modeller kendi mayo markalarını yarattı. Doğru sütyen seçiminin 5 püf noktası. Brezilyalı manken Gisele Bündchen, anneler gününe özel mücevherleri tanıttı. Tek ürünle tüm makyajınızı nasıl yapabilirsiniz? İranlı tasarımcı Bolandy, İstanbul’daki ilk defilesine hazırlanıyor.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 09:00'da başlayan Seven Ne Yapmaz isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.