Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 8 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu bölümün skeçleri şöyle: Güneşi Gördüm, Tercih Sensin, Aynı Gemideyiz, Tekno Aile, Annemi Miras Yedi ve Son Yardım. Çgh oyuncuları bir son dakika haber ile karşınızda! Üniversite tercihi ile kafası allak bullak olan gencin tercih yapamama macerası, zam istemek üzere patronu ve diğer şirket çalışanlarıyla karşı karşıya gelen personelin zamanda yolculuğu, teknoloji ile arası iyi olmayan babaya alınan son model cep telefonu aile içinde kaosa sebep olur, anneler gününde kendisine miras kaldığını öğrenen bir anne ve aile üyelerinin telaşı, bir sosyal deney içinde başka bir sosyal deney yapan gencin ortalığı karıştırması ve çok daha fazlası bu hafta ekranda.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Mayıs 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.