Tülin Şahin ile Moda

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Tülin Şahin ile Moda, 24 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Tülin Şahin ile Moda programını saat 11:00'de Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tülin Şahin ile Moda'da bu hafta: Tülin, iki sevimli asistanıyla ilkbaharın en renkli çocuk koleksiyonunu keşfediyor! Sosyal medyanın makyaj tuzakları! Gelin makyajı nasıl olmamalı? Bir makyaj çantasında kaç ürün olmalı? Evinin kapılarını “Tülin Şahin ile Moda”ya açan makyaj sanatçısı Melis İlkkılıç ile keyifli bir sohbet. İş dünyasının önde gelen isimlerinden Demet Sabancı Çetindoğan’ın tam destek verdiği girişimci kadınların ürettiği, birbirinden güzel ürünleri keşfediyoruz. Tek ürünle ve küçük bir dokunuşla bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterebilirsiniz! Dünyanın tüm renkleriyle 23 Nisan çocuk şenliğinde buluştuk.

Tülin Şahin ile Moda, Star TV'de yayınlanan ve 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 09:15'te başlayan Bir Demet Tiyatro isimli programdan sonra saat 11:00'de başlayacak.

Tülin Şahin ile Moda programının yayını, 12:00'de yayınlanan Vahe ile Evdeki Mutluluk isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2022 Pazar günü saat 11:00'de Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Tülin Şahin ile Moda yaşam programı yayını başlayacaktır.