Çok Güzel Hareketler 2

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2, 24 Nisan 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Çok Güzel Hareketler 2 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu bölümde izleyicileri birbirinden eğlenceli yedi skeç bekliyor: Dilli Bebek, Kankaların Gücü Adına, Anne Kombini, Tekin Şahıs Belgeseli, Gol Anahtarı, Aşık Servisi ve Kim Daha Fakir? Bölüm konuğu ise; Teknik Direktör Yılmaz Vural. Oruçlu olduklarını annelerine bir türlü anlatamayan bebekler bu hafta iş başında! Alışverişe annesi ile çıkan genci bir moda ikonu keşfeder. Liseler arası futbol turnuvasının yapıldığı gün gelip çatmıştır. Takımın tek eksiği tecrübeli bir antrenördür. O kişi Yılmaz Vural'dan başkası değildir. Kız arkadaşı hastanenin acil servisinde çalışan genç, kız arkadaşıyla barışmak için aslında çok yanlış bir yerdedir. Ay sonunu getirmek için doluyu boşa boşu doluya koyan Feridun ve ailesini bekleyen tanrı misafiri ve çok daha fazlası.

Çok Güzel Hareketler 2, Star TV'de yayınlanan ve 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Çok Güzel Hareketler 2 programının yayını, 23:30'da yayınlanan Kaderimin Oyunu isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Nisan 2022 Pazar günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler 2 eğlence programı yayını başlayacaktır.