Tozluyaka

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozluyaka, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Tozluyaka programını saat 03:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Tozluyakalılar İlk kapının kilidini koleje girerek açmıştır fakat karşılarında daha büyük duvarlar vardır artık. Berk ve arkadaşları el birliğiyle onları geldikleri yere göndermeye çalışıyordur. Özellikle Hazal ve Berk kendi yalanlarının ortaya çıkacağı korkusuyla fevri hareket etmeye başlarlar. Bunun da bedelini çok ağır öderler. Doğru ve yanlışın birbirine karıştığı bu ortamda Ali ve arkadaşları bir plan yapar. Dengeleri değiştirmektir niyetleri… tek yapmaları gereken doğru zamanda, doğru hareket etmek olacaktır. Sonucunda okuldan atılmak bile olsa bunu yapmak zorundalardır. Savaşı başlatırlar hem de yüksek sesle…

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Tozluyaka, FOX'de yayınlanan ve 30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 03:00'te başlayan Kamera Arkası isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Tozluyaka programının yayını, 06:00'da yayınlanan Şevkat Yerimdar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 03:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Tozluyaka dizisi yayını başlayacaktır.