Recep İvedik 3

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Recep İvedik 3, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü ekrana geliyor. Recep İvedik 3 programını saat 01:00'de FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Babaannesinin ölümünden sonra depresyon hali hiç geçmeyecekmiş gibi görünen Recep İvedik'in hayatına bir anda uzaktan akrabası olan Zeynep girer. Zeynep, İstanbul'da üniversiteye gitmekte ancak kalacak yer sıkıntısı çekmektedir ve bir gün Recep'in evinde yaşayacaktır. Recep ve Zeynep, ilk başlarda pek iyi anlaşamasalar da günler geçtikçe birbilerine ısınırlar ve Zeynep de Recep'in iç sıkıntısını geçirmek için ona yardımcı olmaya, hayatına renk katmaya çalışır. İkisi beraber Recep'in bugüne kadar yaşamında hiç yer vermediği spor ve sosyal aktivitiler yapmaya başlar. Bütün bu serüven boyunca Recep, gittiği her yerin altını üstüne getirir. Ancak bunların hiçbiri Recep'in derdine çare olamaz. Ta ki Zeynep hayatında hiç yaşamadığı bir şey yapıncaya kadar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Recep İvedik 3, FOX'de 30 Kasım 2022 Çarşamba günü yayınlanan ilk program olarak saat 01:00'de başlayacak.

Recep İvedik 3 programının yayını, 03:00'te yayınlanan Kamera Arkası isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Kasım 2022 Çarşamba günü saat 01:00'de FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Recep İvedik 3 filmi yayını başlayacaktır.