Tozkoparan İskender

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Tozkoparan İskender, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Tozkoparan İskender programını saat 17:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sultan II. Beyazıt’a düzenlenmesi planlanan suikastı önleyen Tozkoparan İskender ve Mavi Ay, görevlerini başarıyla tamamlamıştır. Ancak zamanın kapısının nasıl açıldığını gören mühendisbaşı Ahriman, Zamangaç’ı ele geçirebilmek için İskender’e bir tuzak hazırlar ve onu hapseder. İskender; Salih, Fikri ve Mavi Ay’ın desteğiyle düşmanlarını püskürtse de Ahriman Zamangaç’ı çalmayı başarır ve ortadan kaybolur. Günümüzde ise Rüya ve Savaş, aniden ortaya çıkan Zamanbozan isimli esrarengiz kitapta ortaya çıkan çizimleri görünce, İskender ve Mavi Ay’ın başının belada olduğunu anlar. Derhal zaman makinesinin olduğu laboratuvara giden Rüya ve Fikri, Mavi Ay ve İskender’i kurtarmak için zaman yolculuğu yapar.

Tozkoparan İskender, TRT 1'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 14:20'de başlayan Gönül Dağı isimli programdan sonra saat 17:45'te başlayacak.

Tozkoparan İskender programının yayını, 19:00'da yayınlanan Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 17:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Tozkoparan İskender dizisi yayını başlayacaktır.