Teşkilat

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Teşkilat, 21 Kasım 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Teşkilat programını saat 20:00'da TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ekip, Yağmur’un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken Ebru’ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır. Uzay, Ebru’nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar. Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır. Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer.

Teşkilat, TRT 1'de yayınlanan ve 21 Kasım 2021 Pazar günü saat 19:00'da başlayan Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Teşkilat programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

21 Kasım 2021 Pazar günü saat 20:00'da TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Teşkilat dizisi yayını başlayacaktır.